Alle kan delta

Bedriftsidretten gir bedrifter og kollegaer en sosial arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Hver dag ser vi mennesker utfordre seg selv, oppleve mestring og sin første lille seier. Vi er Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. 

I Rogaland er alle ansatte, i alle fylkets bedrifter og virksomheter, velkommen til å delta i alle aktiviteter. Vi er en ideell organisasjon, men vi krever ikke medlemskap for å delta.

Med avtale eller medlemskap får dere laveste pris og månedlig nyhetsbrev med tips til aktiviteter. Les mer nede på siden.

Gode muligheter

Med avtale eller medlemskap vil dere få lavere pris på alle aktiviteterVi tilbyr tre muligheter for dere som vil ha laveste pris på våre aktiviteter:

  1. Bedriftsavtale gir alle ansatte mulighet til å delta til beste pris. Vi anbefaler alle bedrifter å starte her, uansett størrelse.
  2. Bedriftsidrettslag for ansatte, med eget styre. Anbefales om dere har minst 20 ansatte, litt erfaring og vil tenke mer langsiktig.
  3. Individuelt medlemskap for deg/dere som skal delta i individuell aktivitet og foreløpig ikke er klar for de andre alternativene.

Felles for bedriftsavtale og bedriftsidrettslag er en rimelig årlig avgift. Med rabattert medlemspris kan det fort bli et lønnsomt valg.

Mer om bedriftsavtale
Mer om bedriftsidrettslag
Mer om individuelt medlemskap

Et strategisk verktøy

Bedriftsidrett er viktig for bedrifter som verdsetter god fysisk og psykisk helse hos sine ansatte. En perfekt arena for å bygge omdømme, lagfølelse,  trivsel og mestring blant kollegaene på jobben.

For bedriften kan våre aktivitetsmuligheter bli et viktig verktøy.

  • Økt trivsel og styrket arbeidsmiljø - styrker psykisk helse, fellesskap, inkludering og relasjoner på tvers av avdelinger og arbeidsoppgaver.
  • Læring gjennom mestring - styrker motivasjon, strategisk tenkning, konkurranseånd og samarbeid i utfordrende situasjoner.  
  • Bedre helse, mindre sykefravær, økt lønnsomhet - øker energinivå, hjelper ansatte til mer kontinuitet og variasjon i treningen og reduserer stress.   
  • Employer branding, omdømme og bærekraft - bygger identitet og et positivt syn på arbeidsplassen, lettere å rekruttere og beholde gode ansatte. Fremmer bærekraftsmål innen god helse og livskvalitet. 

Last ned presentasjon
Carl Fredrik

Tina Paasche
Aktivitetskonsulent
Telefon 51 73 78 81
tina.paasche@bedriftsidretten.no