Bedriftskonkurranse i buldring

Bedriftskonkurranse i buldring


Arrangør: Rogaland bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 02.10.2024 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Rogaland Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkurranse i buldring!

Playground Forus AS sine erfarne instruktører plukker ut og merker 35 ulike buldre i ulik vanskelighetsgrad på Playground Forus AS.

Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden. Du registrerer selv resultatene dine via en link du får hos oss før konkurransestart. Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng av de 35 mulige. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget. Her lønner det seg altså å mobilisere så mange som mulig. 

Pris: Det koster kr. 100,- for å delta i konkurransen. I tillegg kommer inngangsbillett til klatresenteret. 

Under perioden vil du få 20% rabatt på inngang på Playground Forus AS.

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne og beste bedrift, i tillegg til fine uttrekkspremier. Du må være tilstede på premieutdelingen for å være med i trekningen.

Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Rogalands Beste Buldrebedrift! Ønsker du å melde på et lag fra bedriften din og motta faktura? Fyll ut dette skjemaetog send det på e-post til oss! 

Onsdag 2. oktober blir det premieutdeling fra ca kl 20:00 i Playground Forus AS sine lokaler. Her blir det mulighet for å ha en sosial avslutning med mat og drikke sammen med dine kolleger. 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.