Geiteryggen-løpet 2022

Geiteryggen-løpet 2022


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 29.11.2022 19:00

TidBli med på et magisk kveldsløp på Geiteryggen Lufthavn,
Geiteryggen-løpet 2022, tirsdag 29. november kl. 18.00. 


Kle deg opp for et deilig høstvær, sett lykten på hodet og bli med.
Her vil du få løpe blant fakler som viser vei i skogens mørke og rullebanens fargerike spotter og en fin målarena å løpe igjennom. Geiteryggen-løpet 2021 ble en suksess med hele 500 påmeldt og vi gleder oss stort til årets løp 29. november 2022. Dette er et løp vi håper du sent vil glemme.

Geiteryggen-løpet foregår med start/mål like innenfor terminalen og du løper en runde på 5km som er ganske så flat. 3,6km på sti/grus og 1,4km på asfalt opp langs selve rullebanen.
Du kan velge mellom 5km, 10km eller 20km og får derfor 1, 2 eller 4 runder.

Etter løpet får du varm drikke, samt en medalje ved målgang.

Bilder og film fra Geiteryggen-løpet 2021 ser du her:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4827449077311797&type=3

 

Påmelding:
Du kan melde deg på allerede nå og det gjør du ved å trykke på "påmelding" oppe til høyre.

 

Program:
- 17.00 Område åpent for oppvarming
- 18.00 start 20km
- 18.10 start 10km
- 18.15 start 5km
 - Medaljer fås like etter målgang

 

Pris:
5km: kr 300,-
10km: kr 350,-
20km: kr 350,-
Prisen inkluderer medalje, startnr, bevertning og en unik stemning.
(Påmelding gebyr kr 30,- kommer i tillegg)

Medlem? Ta kontakt for din rabattkode som gir deg 15% avslag.
Rabattkoden sendes også ut på nyhetsbrev til våre medlemmer. 


Deltakelse:
Nedre aldersgrense for deltakelse hos bedriftsidretten er 15 år.
Norges Bedriftsidrettsforbund har ikke lisens og alle som deltar er ikke forsikret via sin kontingent og deltar derfor på eget ansvar. Vi anbefaler alle om og ha sine egne forsikringer i orden. 


Samarbeidspartner:
Ønsker din bedrift å støtte arrangementet, være en del av bedriftsidrettens nettverk og bidra til aktivitetsglede? Ta kontakt med oss vi vil gjerne ha deg med på laget for Geiteryggen-løpet 2022.


GPX fil fra port til port: 

Geiteryggen-løpet_utenfor_portene.gpx

**************************************************************************************************************

Viktig informasjon til deg som skal delta:


Startnummer:
Du kan hente ditt startnummer lørdag 26. november kl. 13.00-15.00 på Sport1 Arkaden i Skien, eller på selve løpsdagen på Geiteryggen lufthavn fra 15.00-17.45. På løpsdagen ber vi alle være tidlig ute! Fint om du oppgir ditt startnummer som vil bli sendt ut i forkant. 


Deltakerliste:
https://signup.eqtiming.com/participants?Event=geiteryggen_lopet&uid=59084


Geiteryggen kafeteria
Er åpen til 18.00 så her kan du holde varmen om du er tidlig ute og kanskje ta middagen her før start om ønskelig? 


Inngang:
Porten inn til start/mål område åpner 17.00, men vi skal sørge for musikk, bål og god stemning ved registreringen fra 16.00.


Traseen:
Start og mål er samme sted, på innsiden av terminalen. De som løper 10km eller 20 km vil passere igjennom oppløpet for hver runde. Det er mørkt ute i skogen og alle må ha med lykt, hodelykt anbefales. Frivillige tenner faklene fra 17.00 grunnet brennetid, men refleksene vil være på plass fra 16.00. Det vil være reflekspunkt hver 20. meter og fakler hver 20. meter. Altså et synlig punkt hver 10. meter. Traseen er forholdsvis bred og plass til mange. Underlaget er ca. 2,5km på asfalt og 2,5km grus. Rullebanen er 1,4km lang har masse lys. Siste 1km har jevn stigning opp til passering/mål på ca. 60 høydemetre. Det vil også være reflekspiler og/eller vakter i kryss. 


Målgang/medalje:
Grunnet videre passering for andre deltakere ber vi deg gå ut av oppløpet fortløpende etter målgang. Det vil være en port ut til høyre like etter målgang. Medaljen deles ut like på utsiden av oppløpet. 


Toalett:
Det vil være toalett inne i terminalbygget. Inngangen her er fra utsiden ved parkeringsplassen hvor vi har registreringen. Toalettene er inn til venstre og ned trappen.


Førstehjelp og ansvar:
Røde Kors stiller med mannskap fra 17.00. Det vil også være hjertestarter ved start/mål. Vi minner om at all deltakelse gjøres på egen ansvar.


Oppbevaring:
All oppbevaring av tøy, sekk, utstyr mm. gjøres på eget ansvar. Det skal ikke legges utstyr rundt oppløpet og ved bålpanner. Vi anbefaler at verdigjenstander ikke blir liggende igjen. Det vil være alternativ langs terminalbygg eller ved MSG hangaren  


Drikkestasjon:
Det vil kun være vann og saft ved utgangen av oppløpet på vei ut til ny runde for de som løper flere runder. Søppel skal kastes i dunken før du går videre. Vi anbefaler at du har med egen drikkekopp/flaske for å spare bruk av kopper.  


Bevertning og bålpanner:
Det deles ut enkel bevertning. Ved målgang har vi vann, saft, varm kaffe og solbærsaft i tillegg til pepperkaker, kaker og muffins. Vi setter ut bålpanner og benker like ved oppløpet, og håper du vil være med å lage en hyggelig stemning rundt bålet. Ta gjerne med sitteunderlag om du ønsker dette. Vi ber alle som oppholder seg i dette området om og slå av lykten. 


Kutyme:
Vi ber om at det vises hensyn til hverandre i løypa. Trenger en deltaker å passere deg/dere ber vi deg/dere holde høyre side, og la andre passere på venstre side. Unngå spytting uten og se rundt deg først. 


Dyr:
Det er ikke tillatt med hund eller andre dyr i bånd. Særlig kuer, hest, griser og elg. 


Publikum:
Vi oppmuntrer til og ta med venner, kolleger og familie for å heie langs løypa eller ved målområde. Vi ber om at publikum viser hensyn i traseen. Dette er et stort område og foreldre bes følge ekstra med på barn. Sperrebånd skal ikke passeres og vi ber alle følge vaktenes instrukser. 


Parkering:
Det er god parkeringsmuligheter på Geiteryggen. Den innerste parkeringsplassen er tiltenkt frivillige, aktører og de som løper 22km for å unngå for mye trafikk over traseen.


Forsikring:
NBIF har ikke forsikring inkludert, og alle deltakere deltar på eget ansvar. Ønsker du/din bedrift forsikring via bedriftsidretten kan dere sjekke dette ut her: https://www.bedriftsidretten.no/insurance/index


Løpsleder:
Thomas Stornes
47668286
thomas.stornes@bedriftsidretten.no 


* Informasjon med forbehold


Oversikt over arena og løypekart:


* Rosa prikker markerer løypevakter.
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets