Introduksjonskurs i Buldring for bedrifter, 10 per

Introduksjonskurs i Buldring for bedrifter, 10 per


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.09.2022 19:30

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4000,-

Sted: Bergen Klatresenter, Fana

Tid: 19.30-21.30. Velg dato under priskategori.

Samle 6-10 personer fra bedriften din og ha et eget introduksjonskurs i buldring kun for dere!

Buldring er en fin aktivitet der du får trent både styrke, smidighet og balanse. Buldring passer for alle, da du selv velger hvilken grad du vil klatre på. Rutene er av ulike nivåer så her finnes det utfordringer for alle.

Kurset passer for deg som har liten eller ingen erfaring med buldring og/ eller som ikke har jobbet med klatreteknikk tidligere. Dere får en innføring i grunnleggende teknikker. Dere lærer dere å bevege dere i veggen og det blir fokus på bevegelse, teknikk og balanse. Dette vil hjelpe dere til å få bli bedre klatrere, dere kommer raskere i gang og vil få større utbytte av buldretreningene fremover. 

Innhold:

  • Sikkerhet
  • Hva er buldring
  • Grunnleggende teknikker og bevegelser
  • Tyngdepunkt og balanse

Kurset varer i 2 timer. Inkludert i prisen er utlån av alt nødvendig utstyr dere trenger på kurset. Møt opp i bevegelige klær.

Buldring er en ypperlig sosial aktivitet som kan utføres sammen med kolleger. Man kan snakke sammen i pausene og alle kan få trent bra selv om man er på ulike nivåer. Aktiviteten kan utføres både før og etter jobb, og kanskje til og med i lunsjpausen. Eller man kan ta det som en bedriftskveld og kombinere det med litt mat og drikke.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestland Bedriftsidrettskrets