Oslo bedriftsidrettskrets

Oslo bedriftsidrettskrets

Idrettens fredskorps

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 19. Nov 2018


Idrettens fredskorps er et utvekslingsprogram i regi av Norges idrettsforbund. Som idrettsfrivillig bidrar du med din idrettsfaglige kompetanse på skoler, i idrettslag og i lokalsamfunn i Zambia, Malawi eller Botswana. Intensjonen er å gi barn og unge i det sørlige Afrika like muligheter og tilgang til fysisk aktivitet. Søk nå!

Bedriftsfotball 2019

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 16. Nov 2018

OBIK inviterer herved alle interesserte lag til FOTBALLSERIEN 2019. Det tilbys spill i 7er for både damer og herrer, samt 5er for herrer. OBS!!!  5er fotball spilles kun på onsdager inne i Manglerudhallen. Forbehold om nok påmeldte lag og nok påmeldte dommere.

Spørsmål om fotballserien kan rettes til Rune i OBIK på telefon 99290370

Laget må, for å kunne delta i seriespillet, være medlem av Oslo eller Akershus Bedriftsidrettskretser, eventuelt tilknyttet bedriftsidretten på annen måte. (Tilknytningsavgift)
 
(Søknad om opptak finnes på våre internettsider www.obik.no)

Det er mulig for de fleste å starte ett ”bedriftsidrettslag”. Små bedrifter kan slå seg sammen til et lag, mulighetene er mange (kontakt oss på telefon 22.57.97.72 ) 

Påmelding herLillehammer Indoor Cup 2018

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 15. Nov 2018

9.-11.november arrangerte Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland, Lillehammer Indoor Cup er en fotballturnering som Lillehammer Olympiapark og Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets har arvet av SI-aktiv (Bedriftsidrettslaget til Sykehus Innlandet, Aktiv) som har arrangert cupen i  25 år. SI-aktiv bisto også gjennom hele helgen som svært gode hjelpere.

Det å videreføre denne cupen er noe begge arrangører så på som veldig positivt. Her samles mange bedrifter og venner til en sosial helg, andre helgen i November i Lillehammer. Det er en godt innarbeidet cup, og det er mange lag som har deltatt i mange år på rad, og i tillegg til at det også var med flere nye lag.

Totalt var det 75 lag påmeldt til årets cup, dette er et antall vi er veldig fornøyd med ettersom det er første året vi har ansvar for å arrangere cupen. Til neste år har vi både ambisjoner og kapasitet til å øke antall deltakerlag sier daglig leder i Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets, Marianne Berg:) 

Cupen har en sosial profil, der mye handler om å ha det gøy og være med gode venner og kolleger, men det merkes at det drar seg til når sluttspillet er i gang, da kommer vinnervilje og alvoret allikevel frem. Men dette er jo mye av sjarmen med aktivitet. Det har vært mye glede og stort engasjement gjennom hele helgen, og vi ser allerede nå frem til andre helgen i november i 2019, da det er tid for ny «Indoor Cup» fortsetter Marianne.

50 aktiviteter på et sted

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 15. Nov 2018

Start et lag og bli sprekere!Nå kan mindre bedrifter starte eget lag. Det er enkelt!

Medlemsskap lønner seg:

  • Medlemspris på aktiviteter.

  • Medlemspris på kurs

  • Medlemspris på forsikring

  • Egen nettside for laget (iverksettes fra 2019)

  • Medlemstilbud på sportsutstyr, overnatting med mer.

  • Økonomiske fordeler for både bedriften og den enkelte.

    Kontakt oss på medlemsservice@bedriftsidretten.no for å få hjelp til å opprette bedriftsidrettslag.  

Levert av IdrettenOnline