Banner Image

Vervekampanje

Motivér flere til å delta på o-løp - vinn flotte premier.

Vervepremie
Verv en ny løper og få ett lodd for hvert løp som den nye løperen deltar i (maks antall lodd pr ny løper er 4 lodd). Premien er et gavekort på kr 1 500,-.

Det vil bli trukket en vinner fra "lodd-bunken" etter sesongslutt. O-styret håper at denne ordningen vil bidra til at aktive o-løpere trekker med seg nye løpere og hjelper disse i gang med idretten vår. Ververen bør også motivere løperen til å delta i flere løp. Verver vil dermed få inntil 4 lodd dersom den nye løperen deltar i flere løp (ett lodd pr løp - inntil 4 løp).

Verver, evt. ny løper må melde inn navn på verver og ny løper til rankingfører (ranking@bisori.org), og rankingfører vil da registrere løperen i databasen (og opprette løper-ID) sammen med navn på verver. Verver trenger nødvendigvis ikke være oppmann i klubben. Den nye løperen kan ikke ha vært registrert som bedriftsløper i løpet av de 2 siste årene.

Premie til nye løpere
Alle nye løpere som deltar i minst 5 rankingløp i løpet av sesongen, blir med i trekningen av et gavekort på kr 1 500,-. Løperne trenger ikke å foreta seg noe for å komme med i trekningen, bortsett fra å delta.

Vinnerne vil bli trukket på årsmøtet.