Banner Image

Nyheter

All informasjon fra o-styret til løpere og oppmenn presenteres her.

16. september 2018
Påmeldte til Time Kommune og Skogsopplevelsers rankingløp på Sandtangen 26. september, oppdatert liste.

21. september 2018
Invitasjon til Sandnes Idrettslags Hardhausen 27. oktober.

19. september 2018
Resultater fra Equinor BILs rankingløp på Voren 19. september.

16. september 2018
Påmeldte til Equinor BILs rankingløp på Voren 19. september.

13. september 2018
PM til Time kommune BIL og Skogsopplevelsers rankingløp på Sandtangen 26. september finner du her.

12. september 2018
Resultater fra Stavanger OKs rankingløp på Storhaug 12. september. Det ble stjålet en post under løpet i dag, kode 58, denne inngikk i de fleste løypene bortsett fra løype G, I og K. Strekket før og etter denne posten har blitt fjernet fra de løypene det gjelder. 

23. august 2018
Vil bare minne om at bedriftsløpene er løp for bedriftsløpere. Det vil si at det ikke er lov for løpere over 30 år å løpe for et idrettslag, det medfører disk. Du må løpe for et bedriftsidrettslag eller for et samlelag som f. eks. Sandnes småfirma eller Dalane kommunenes BIL. Det har vært en del tilfeller i år der voksne løpere (over 30 år) har meldt seg på for et idrettslag og dermed blitt disket. Løpere under 30 år som løper for idrettslag løper utenfor konkurranse.

3. april 2018
Anbefaler alle som ikke allerede abonnerer på nyheter fra Bedriftsorienteringen å melde seg på. Da vil du få nyhetsbrev på mail om viktige nyheter som innbydelse til årsmøte, oppmannsmøte o.l. For dem som lurer på hvordan melde seg på nyhetsbrevene så har det blitt lagt ut en liten veiledning her.
NB! Det blir ikke sendt ut nyhetsbrev med resultater etter hvert rankingløp, resultatene vil du finne her på våre nettsider.